Advanced Open Water

Introduktion 

Kurset bygger videre på de færdigheder som du erhvervede dig under PADI Open Water Diver kurset. På Advanced Open Water Diver kurset får du endnu flere dyk, som vil gøre dig bedre i stand til at klare dig selv.

Kurset er primært praktisk orienteret med henblik på at du får en introduktion til forskellige former for dykning. Der er ingen teoriprøve på Advanced Open Water kurset, men du vil blive bedt om at udfylde en lille genopfriskningsquiz, inden vi begynder på selve kursusdykkene.

Kurset består af i alt 5 dyk, som alle vil give dig et større indblik i de mange muligheder der findes under havets overflade.

De 2 obligatoriske dyk er Navigationsdyk (kompas) og Dybdedyk (max. 30 meter). Desuden skal der udføres yderligere 3 dyk, som fx. kan være Natdyk, båd, afbalancering og vragdyk.

 Kvalifikation efter endt kursus

Efter endt kursus og certificering vil kursisten være i stand til at planlægge og udføre dykninger til maximalt 30 meters dybde. Kursisten vil også have opnået et større kendskab til forskellige former for dykkeraktiviteter.

 

Kurset er adgangsgivende til:

PADI Specialities

  1. PADI Rescue Diver

Adgangskrav

For at deltage på PADI Advanced Open Water Diver kurset skal kursisten:

  • Være fyldt 15 år
  • Være certificeret som PADI Open Water Diver (eller tilsvarende)
  • Have en godkendt lægeerklæring

Kursusstruktur

Kurset kan afvikles over 2-3 dage og består af en teorilektion og 5 åbentvandsdyk.

Kurset afvikles tit i forbindelse med klubbens dykkerture. Som medlem i helgoland kan man deltage på alle vores ture. Vi har 2 - 3 ture om måneden. (Se vores kalender)
Kursusindhold

 

PADI Advanced Open Water Diver kurset består af en teoretisk del og en praktisk del.

 Teoretisk del

 

Introduktionen og teoriundervisningen består af 1 modul, der har en varighed af ca. 2-3 timer.

Der er ingen teoriprøve på Advanced Open Water kurset, men kursisten skal gennemføre en lille quiz hvor der skal besvares en række spørgsmål fra PADI Open Water Diver kurset. 

Praktisk del

Den praktiske del består af 5 dyk. Følgende dyk afvikles på kurset:

  • Navigationsdyk
  • Dybdedyk (max. 30 meter)
  • Afbalancerings dyk (For bedre opdrift kontrol)
  • Vragdyk
  • Natdyk

 

På åbentvandsdykkene forventes det, at kursisten udviser en sikker holdning og gode dykkeregenskaber. Dykningerne planlægges af kursisten, og sammen med instruktøren gennemgås og godkendes dykkerplanen inden dykkene udføres.

Certificering

Kursisten skal deltage i alle teorilektioner og udfylde alle knowledge reviews. Er samtlige teoretiske moduler og praktiske øvelser gennemført tilfredsstillende, udstedes certifikat. Desuden forventes det, at kursisten udviser en sikker holdning og gode dykkeregenskaber.

UDSTYR

Under uddannelse er lån af udstyr inklusiv i prisen. Vi har udstyr i mange størrelser, men kan kan ikke imødekomme alle.

Det er ikke et krav, men en god ide at have egen maske og snorkel. Hvis du ikke allerede har, kan instruktørerne give råd og vejledning om hvilke man skal købe.

Pris

1500 kr + Indmeldelse gebyr

For at deltage i kurset skal man meldes ind i klubben.

(Prisen er inklusiv manual, certificering og leje af udstyr)