Tur 22: Bornholm forlænget weekendtur

Så tager vi til Solskinsøen. Turen arrangeres sammen med Aktiv fra Fredericia. Turen er sat til maks 6 personer, da det er hvad der er plads til i Helga. Deep er minimums krav, da de fleste vrag ligger på omkring 40 meter.

Der er afgang onsdag aften og vi sejler via Ystad til Rønne. Vi forventer at tage færgen 18.30. Vi tager samme vej tilbage søndag 16.30. Deltagere er selv ansvarlige for at overholde gældende Corona regler. Husk vi skal igennem Sverige.

Prisen er estimeret til 3.300 kr. den kan blive lidt billigere men også lidt dyrere. I denne pris er Færgebiletter, Hytteleje, Morgenmad og mulighed for at smøre madpakke, Transport af båd, Leje af Helga, Benzin og havne penge. Vi kan også tage en trailer med til udstyr.

Ikke inkluderet i prisen: Transport, bropassager, aftensmad, drikkevarer, Gasser og gasfyldninger, sengelinned OBS for at tilmelingen er gyldig skal der betales 2.000 kr til Uffe  på mobilepay 30563177 ved tilmeldingfristens udløb, som er 15/2-2022.

NB: Tilmelding er bindende - hvis du efter timelding gerne vil melde af på turen skal du kontakte Turudvalget (skriv til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.) der så arrangerer at een fra ventelisten overtager din plads. Hvis der ikke nogen på venteliste kommer du til at betale for pladsen.

Aftensmad ordens i fællesskab, eller vi går ud og spiser (ikke inkluderet)

Gasser fyldes ved Lars Phillipsen i Hasle, Der kan bestilles ilt og helium hjem til Lars og så mixer han for os. Gasser afregnes gennem klubben. Forvent omkring 10 øre for ilt og 50 øre for helium. Prisen pr liter regnes ud fra de samlede omkostninger på gasser, fragt og flaskeleje. Herudover tager Lars et beløb for at blende og fylde. 

Det er en fordel at tage dobbelt op af flasker med, da Lars så kan fylde det ene sæt, mens der dykkes på det andet sæt.

Tur ansvarlig: Uffe Nybo Mortensen (mobil: 3056 3177)

Aktivitets oversigt

Start dato & tidspunkt 25-05-2022 15:00
Slut dato & tidspunkt 29-05-2022 19:00
Antal pladser 6
Tilmeldt 6
Tilgængelige pladser 0
Pris 3,300 kr
Created By Uffe Nybo Mortensen
Mødested
Frømandsklubben Helgoland
Dybbølsgade 15, 1721 København V, Denmark
Frømandsklubben Helgoland

Sorry, the event is now full and we could not accept more registration