Helgoland hjælper til på Banana Clubs Open Air koncert

Så er der igen mulighed for at tjene penge til klubben. Pengene vil være et kærkomment tilskud til de mange projekter vi har på Helga og Inga, sådan at de bliver endnu federe og endnu sikrere at dykke med og fra.

Banana Club holder i år Open Air koncerter på Docken hver lørdag i juli måned fra 12:00-24:00 og har spurgt, om ikke Helgoland har lyst til at være i garderobe (kun tasker), stå i bar (kun fadøl og driks fra fadanlæg - easy peasy) og andre hjælpe-til opgaver.

Man behøver ikke være der samtlige 12 timer og heller ikke hver lørdag.

Der er oprettet en separat aktivitet i Helgoland.dk kalenderen for hver lørdag. Meld dig til hver hvis du kan komme bare noget af dagen og så afstemmer Anja med dig hvornår mere præcist du kan den enkelte lørdag og hvad du helst har lyst til.

Selve koncerten er udendørs, men garderoben er den vi kender indendørs og tilsvarende er barerne også indendørs/overdækket.

 Vi får 125kr pr person pr time så det kan hurtigt løbe op for klubben.

Der er selvfølgelig både mad og drikke til Helgolænderne betalt af Banana Club, og så kan man nyde musikken og de feststemte deltagere hele dagen.

Anja vil koordinere alle opgaver og være der til alle koncerterne.

Der er ikke noget sat noget max på hvor mange der kan tilmelde sig, for at give mulighed også selv om man kun kan 1-2-3-4 timer. Anja laver vagtplan ud fra de du kan.

Begivenhedsoversigt

Startdato 02-07-2022 12:00
Slutdato 02-07-2022 23:55
Kapacitet 99
Tilmeldt 0
Tilgængelige pladser 99
Lavet af Heinz Kristensen
Det foregår
Docken
Færgehavnsvej 35, 2150 KBH
Docken

Log på for at tilmelde