Kom ned i klubben og få en omgang lækker hjemmelavet mad i hyggeligt selskab.
Menuen er: Forloren Hare
Kokke: Malene og Anja
Frist for til og afmelding er onsdag d. 05.06.24 kl. 23:59
Startdato | 07-06-2024 19:00 |
Kapacitet | 35 |
Tilmeldt | 10 |
Tilgængelige pladser | 25 |
Pris | 60 kr |
Lavet af | Malene Christiansen |
Det foregår | Frømandsklubben Helgoland |
Kom ned i klubben og få en omgang lækker mad i hyggeligt selskab.
Menu: da mange har sommerferie, bestilles maden udfra. Dem der deltager, beslutter i fælleskab hvor maden skal komme fra og bestiller det.
Frist for til og afmelding er onsdag d. 03.07.24 kl. 23:59
Startdato | 05-07-2024 19:00 |
Kapacitet | 35 |
Tilmeldt | 12 |
Tilgængelige pladser | 23 |
Pris | 60 kr |
Lavet af | Malene Christiansen |
Det foregår | Frømandsklubben Helgoland |
Nu har vi fået klarmeldt klubben og nu skal vi i gang med at gøre den brugbar igen. Bestyrelsen er i gang med at lave de sidste aftaler, så den er ikke åben endnu – der ud over virker nøglesystemet ikke endnu, så der er alligevel ikke nogen der kan komme ind.
Vi satser på at være klar til fredag d. 6 september – hvor der jo er klubaften, MEN vi kan ikke rigtigt holde en normal hyggelig klubaften i lokalet, før alt er vasket ned, så i stedet for at sidde på vores numser og spise mad og drikke øl, laver vi fredagen om til en arbejds eftermiddag / aften med pizza (eller svensk pølseret ?). Man kan komme fra kl. 16:00 og jeg kan godt garantere at det bliver super hyggeligt.
Hvad skal der laves:
Alt skal pilles ned af væggene og tørres af
Alle vægge skal vaskes ned
Stole skal renses
Borde og gulv skal vaskes
Alt skal ud af skabene i køkkenet og vaskes
+ alt det løse
Som i kan se, så er det jo ikke det helt vilde vi skal lave oppe i klubben, men det kræver lidt kno fedt og godt humør.
Vi skal også have nye loftplader i hele lokalet, men det bliver på et andet tidspunkt – det skal der nok blive meldt ud når vi har brug for hjælp til
Vi skal have vasket hele kælderen ned også (i det rum med skabe) men det kommer der mere info om, når vi er klar til det
+ alt det andet
MEN nu skal vi i gang og første del er klublokalet oppe, så vi kan begynde at bruge det igen.
Startdato | 06-09-2024 16:00 |
Kapacitet | 35 |
Tilmeldt | 16 |
Tilgængelige pladser | 19 |
Pris | 60 kr |
Lavet af | Malene Christiansen |
Det foregår | Frømandsklubben Helgoland |
Kom ned i klubben og få en omgang lækker hjemmelavet mad i hyggeligt selskab.
Menuen er: Glaceret skinke med brune og hvide kartofler samt grønkålssalat
Kokke: Kjartan & Monika
Frist for til og afmelding er onsdag d. 02.10.24 kl. 23:59
Startdato | 04-10-2024 19:00 |
Kapacitet | 35 |
Tilmeldt | 34 |
Tilgængelige pladser | 1 |
Pris | 60 kr |
Lavet af | Malene Christiansen |
Det foregår | Frømandsklubben Helgoland |
Kom ned i klubben og få en omgang lækker hjemmelavet mad i hyggeligt selskab.
Menuen er: TBD
Kokke: xx & xx
Frist for til og afmelding er onsdag d. 30.10.24 kl. 23:59
Startdato | 01-11-2024 19:00 |
Kapacitet | 35 |
Tilmeldt | 3 |
Tilgængelige pladser | 32 |
Pris | 60 kr |
Lavet af | Malene Christiansen |
Det foregår | Frømandsklubben Helgoland |