Kursus i digital undervandsfotografering

Kursus i digital undervandsfotografering

Kunne du tænke dig at blive bedre til at tage billeder under vand og komme tilbage med kameraet fyldt med skarpe, kontrastfyldte og farverigebilleder i stedet for grønne, tågede billeder. Så kom med på dette Digital Underwater Photographer Speciale, hvor vi skal gennemgå fototeori og øve teknikker til at få det perfekte billede i kassen.

Tirsdag den 11. juni kl. 19 i gennemgår vi teorien for kursus, hvor vi bl.a. skal snakke fotoudstyr, tips & tricks og gennemgå fototeori (lukketid, blænde, billedkomposition, hvidbalance og naturlig/kunstig belysning).

Lørdag den 15. juni kl. 9 mødes vi i Helgoland til morgenmad og udstyrspakning. Herefter tager vi til vandet og dykker to dyk, hvor der er masser af tid til at nørkle med kameraet få en masse billeder i kassen. Under dykkene vil der være en række fotoopgaver, som sikrer at vi kommer igennem de forskellige teknikker, vi har gennemgået.

Når vi har fået kameraet fyldt op med en masse gode skud, tager vi tilbage til klubben og efterredigerer vores billeder. Her vil vi i fællesskab arbejde med de bedste af jeres billeder og gennemgå teknikker for beskæring, justering af lys og farve og fjernelse af partikler.

Prisen for kurset er 600 kr. inkl. manual og certificering

Aktivitets oversigt

Start dato & tidspunkt 15-06-2019 9:00
Slut dato & tidspunkt 15-06-2019 19:00
Registration Start Date 24-Feb-2019
Antal pladser 12
Tilmeldte 4
Tilgængelige pladser 8
Cut off date 07-Maj-2019
Created By Esben Warming Pedersen
Venligst log ind for at genenmføre tilmelding.