PADI Deep diver specialty kursus i Lysekil

Deep kursus

Kurset der giver dig værktøjer og lærer dig at dykke til grænsen for det rekreative område = maks 40m.

Igennem teorien og øvelserne træner vi gradvist i at gå dybere og der er stor riko for at du oplever nitrogen narkosen, du lærer hvordan du håndterer den bedst muligt.

Jeg håber vi sammen kan finde tid til teori delen af kurset hjemmefra og eventuelt et ikke obligatorisk dyk hvor vi leger med en stage. Alternativt gennemgår vi teorien på turen.

Pris 1200 for deep kurset incl. materiale i form af fysisk bog og certificering. NB certifikatet er et PADI app certifikat, hvis du vil have et fysisk certifikat kan det bestilles via PADI efter kurset til en merpris. 

Derudover turpris til Lysekil på ca 1500 kr + transportudgifter, vi arrangerer noget kør sammen på turen.

Tilmelding er bindende og kræver at du også deltager på Lysekil turen (tur 54) 30/9-2/10 - NB afgang fredag morgen. Der er pt 2 ledige pladser på Lysekil turen og dermed også 2 pladser på Deep kurset, pladserne er pt reserverede til deep kursus deltagere. Der er i forvejen 2 deltagere på Deep kurset med på Lysekil turen - de har haft tilkendegivet at de var interesseret i kurset tilbage da Uddannelsesudvalget forespurgte i forårsmånederne, hvem der var interesseret. For tilmelding til Lysekil turen kontakt mig (Sky), pladserne er ikke tilgængelige for direkte tilmelding pga reserveringen.

Der bliver mulighed for dyk ud over deep kurset på turen i form af aften/natdyk og evt er søndagen fri til ikke kursus-dyk, hvis vi når at blive færdige med kurset allerede fredag/lørdag - men vil godt have søndagen som reserve, hvis noget skulle drille.

Krav for deltagelse på kurset:
Have Adventure diver eller Advanced open water eller tilsvarende.
Minimum 15 år gammel
Der er ikke et minimum antal dyk krævet.

 

Krav til udstyr:
NB lån dig gerne frem eller spørg mig inden du køber, har sikkert noget jeg kan låne ud + kommer gerne med gode råd hvis du skal købe nyt.

Dykkerlygte
Backup dykkerlygte
Slate eller wetnotes
Blyant til at skrive under vandet
Dykkercomputer
Kompas
Dykkerkniv eller linecutter
Snorkel - gerne i form af en folde snorkel du kan have i en lomme

Det er ikke et krav, men kan du låne en 7L eller 11L Alu stage incl rigging og reg sæt vil det give dig en ekstra sikkerhed og ekstra luft med ned på dykkene. Kurset kan sagtens gennemføres uden. Jeg har en jeg kan låne ud, men desværre ikke til alle deltagere. På de indledende dyk vil vi som et ekstra emne på kurset gennemgå, hvordan en stage håndteres.

 

Tilmeldingsfrist:
10/7 kl 12:00 - ja kort varsel - men det er for at kunne frigive pladserne i Lysekil til andre, hvis vi ikke skal bruge dem til deep kurset.

 

Frivillig instruktør på kurset er:

Sky Lewinsky

 

Kontaktinfo:

Mobil 24906742 eller via facebook messenger

Aktivitets oversigt

Start dato & tidspunkt 30-09-2022 9:00
Slut dato & tidspunkt 02-10-2022 23:55
Antal pladser 4
Tilmeldt 2
Tilgængelige pladser 2
Cut off date 10-07-2022 12:00
Pris 1,200 kr
Created By Sky Iben Lewinsky
Mødested
Frømandsklubben Helgoland
Dybbølsgade 15, 1721 København V, Denmark
Frømandsklubben Helgoland

Venligst log ind for at genenmføre tilmelding.

Kort over placering