PADI Rescue diver 2021 Del 5 af 5

NB Tilmelding samlet under datoen den 19/8 - dette opslag blot for at vise andre klubmedlemmer at der kan forventes at være aktivitet denne dag.

PADI Rescue diver

Kurset der lærer dig at håndtere hændelser, nær-ulykker, ulykker og at forebygge problemerne, så det der kunne være en grim ulykke måske blev stoppet inden det blev et alvorligt problem.

Igennem teorien, øvelserne og de realistiske scenarier på kurset bliver du en meget bedre makker. En makker som er opmærksom på tegn der tyder på at en situation måske er på vej i en uheldig retning.

De fleste siger det er det mest lærerige kursus i deres "dykker-karriære". Og samtidigt er det sjovt og til tider temmeligt hårdt. Men vær ikke bekymret, selv en lille person kan redde en stor tung Helgoland dykker - der skal blot de rigtige teknikker til.

NB! Der er en del teori der skal gennemlæses og alle kundskabstests der skal besvares inden teorigennemgangen den 19/8, du vil få materialer til det så hurtigt som muligt efter tilmelding.


Ved framelding  efter den 10/8 trækkes en fee på 599 da materialer indkøbes fra den 9/8 kl 13:00. Framelding er derfor sat til umiddelbart ikke at være mulig i systemet, kontakt derfor instruktøren, hvis det skulle blive nødvendigt. Framelding efter kursusstart den 19/8 er ikke mulig. Deter et krav at man kan deltage alle undervisningsgangene.


Torsdag den 19/8 kl 17-23 Teori
Torsdag den 2/9 kl 17-21 Praktik i skovshoved havn
Mandag den 20/9 kl 17-21 praktik i skovshoved havn
Fredag den 24/9 kl 17-21 Førstehjælpskursus i klubben
Søndag den 10/10 kl 9 -> når vi er færdige -  Praktik i Helsingør - Trykkerdammen
Ændringer i datoer kan blive nødvendigt hvis vejret skulle drille. Vi tager det hen af vejen og aftaler nærmere hvis problemet skulle opstå.

Prisen for kurset er 1500 dkk, faktureres af klubben. Inklusiv i prisen er materialer og certificeringsfee til PADI.
Transport står man selv for, det kan eventuelt aftales at mødes i klubben og kører sammen til dykkerstederne.

Krav for deltagelse på kurset:
Have Advanced open water eller tilsvarende
Alternativt er et Adventure diver certifikat eller tilsvarende også nok, blot skal navigation være en af de emner man skal have haft.
Minimum 12 år gammel
Have et maksimum 24 måneder gammelt Udvidet førstehjælpskursus. Men mangler du det finder vi ud at at få stablet et førstehjælpskursus på benene i klubregi. Førstehjælpskurset kan tages sideløbende med Rescue diver kurset.


Frivillig instruktør på kurset er:
Sky Lewinsky

Kontaktinfo:
Mobil 24906742 eller via facebook messenger

Aktivitets oversigt

Start dato & tidspunkt 10-10-2021 11:00
Slut dato & tidspunkt 10-10-2021 18:00
Antal pladser 6
Tilgængelige pladser 6
Cut off date 16-aug-2021
Pris 1,500 kr
Created By uddannelse@helgoland.dk