Rescue workshop i klubben og svømmehallen

Update 26/5: Deltagerantal hævet fra 6 til 9, da Michael Sjøstrøm har meldt sig som hjælper også.

Vil du gerne have genopfrisket dine rednings færdigheder, eller er du helt uerfaren i hvad du kan gøre ved dykkeruheld? Så kom og vær med tirsdag den 24. april. Ny dato = 29 maj!!!

Program:
17:00 Dem der har lyst til at spise med mødes og bestiller fra Pizza-mand-naboen, og pakker udstyr. Ellers kom bare kl 17:30, udstyr skal dog være pakket inden kl 17:30.
17:30 Teoretisk gennemgang af emner som panisk dykker, hævning af bevidstløs dykker, redning til land, søgning efter dykker osv.
19:15 Afgang til svømmehallen,hvor vi klæder om og sætter udstyr op.
20:00 Vi hopper i vandet og gennemgår forskellige øvelser og scenarier.
22:00 Kort debriefing på bassingkanten.

Det er ganske gratis, jeg ønsker at øge vores samlede “rednings evne” i klubben, hvis der nu en dag skulle ske et uheld eller en tæt på hændelse.

NB dette er ikke et “Rescue kursus”, der er intet certifikat, diplom eller andet efterfølgende. Det er blot en genopfriskning/intro til stoffet. Til dem der ikke har et rescue kursus eller lignende vil jeg varmt anbefale at man tager et kursus. Men det er ikke et krav for at deltage den aften - det er helt ok at komme helt uerfaren.

Tilmelding sker på klubbens hjemmeside

Instruktør:
Sky Iben Lewinsky 
Hvis vi bliver mange vil jeg se om jeg evt kan få fat i ekstra instruktører/divemasters som kan hjælpe til og dermed udvide deltagerantallet. Så tilmeld jer selv om der evt er fyldt op af pladser så giver jeg tilbagemelding senere om der evt kan komme flere med.

Aktivitets oversigt

Start dato & tidspunkt 29-05-2018 17:00
Slut dato & tidspunkt 29-05-2018 23:00
Registration Start Date 09-Maj-2018
Antal pladser 9
Tilmeldte 7
Tilgængelige pladser 2
Cut off date 27-Maj-2018
Created By Sky Iben Lewinsky
Venligst log ind for at genenmføre tilmelding.