Tur regler

Kære Helgolænder

Hvis du har læst nedenstående grundigt igennem og alligevel synes noget er uklart, kontakt da uden tøven Turudvalget på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Inden tilmelding

Inden du tilmelder dig, så vær rar at tjekke din kalender. Det er vil være ærgerligt hvis du optager en plads for så senere at måtte afmelde dig igen. Både fordi du så har optaget en plads andre kunne have haft glæde af, og en sen afmelding kan have den konsekvens, at turen helt bliver aflyst pga. for få deltagere.

 

Venteliste

Er der allerede fyldt op på turen, så tilmeld dig alligevel på ventelisten, da der kan komme afbud.

Husk at fjerne dig fra ventelisten igen hvis du alligevel ikke kan tage med på turen.

 

Tilmelding

Selve tilmeldingen sker via Helgoland.dk, hvor du logger ind og finder de forskellige ture under Aktiviteter.

Hvis det ikke er muligt at tilmelde sig (enten den almindelig tilmelding eller på ventelisten) kan det skyldes, at der i systemet er sat en dato for hvornår tilmeldingen er mulig. Dette vil fremgå af teksten på turen.

Hvis du melder dig til en tur i ugen op til selve turen, så husk at give skipperen besked. Skipperen er ikke nødvendigvis observant på ændringer i deltagerantal el.lign. de seneste dage op til turen.

 

Overblik over dine tilmeldinger

Hvis du er i tvivl om hvad du er tilmeldt til, så få overblik over dine tilmeldinger:

  • Log ind på Helgoland.dk
  • I menuen tryk på ’Medlem’
  • Tryk på ’Mine tilmeldinger’ 
  • Der ser du alle ture og andet du er tilmeldt

 

Afmelding

Afmeldingsfrist er sat til 14 dage før på fyraftensture og dagsture, alle andre ture eksempelvis weekend og længe ture er tilmelding bindende.

Du kan altid afmelde dig en tur inden den angivne afmeldingsfrist.

Når afmeldingsfristen er overskredet, kan du ikke længere afmelde dig via systemet. Du skal i stedet kontakte Turudvalget på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. der vil hjælpe med at overføre pladsen til den første fra ventelisten.

Det samme gælder hvis turen er fyldt op, men der ikke er nogen på venteliste, så er det også Turudvalget du skal aftale afmeldingen med.

Slipper du ikke af med din plads, så skal du betale for turen, selv om du ikke deltager.

Er der flere der ønsker af slippe af med deres plads, så bliver pladserne fyldt op i den rækkefølge man har meldt afbud til Turudvalget på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Stå du på venteliste og ikke kan deltage, så sørg for at få dig afmeldt ventelisten. Du gør det ved at bruge knappen ’Afmeld venteliste’ på turen. Driller det, kan du kontakte Turudvalget.

 

Gæstemedlemsskab

I forbindelse med klubture kan gæster deltage ved at betale gæstemedlemsskab, som angivet i klubbens kontingentoversigt, og dertil selve turprisen. Gæster kan dog først tilmeldes en tur efter endt tilmeldingsfrist for klubbens medlemmer.

Kontakt turudvalget på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Betaling

Alle ture vil blive opkrævet på din klubkonto.

Husk fra sidste kontoudtog om der er penge nok på din klubkonto og ellers indbetal beløbet. Du overfører til Helgoland’s bankkonto (du finder nr på faktura og kontoudtog). HUSK at skrive dit medlemsnummer i tekstfeltet, så kassereren kan se hvilken klubkonto pengene tilhører.

Er du i tvivl om noget, så hjælper kassereren dig gerne – kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.