Praktisk info

Information om vrag

Ved vragdyk: slå op i vragguide.dk hvis du vil vide mere om det pågældende vrag turen går til. På Inga er der også en mappe med informationer om de fleste af de vrag vi dykker på.

 

Aflysning af ture

Skipperen melder ud senest 24 timer før turens start, hvis der er tvivl om turen kan gennemføres eller turen gennemføres men til et alternativt vrag/sted.

Hvis turen gennemføres til et andet vrag/sted end det planlagte, står det deltagerne frit for at afmelde sig til skipperen uden betaling, medmindre turbeskrivelsen har taget højde for dette ved at nævne alternative vrag/sted.

 

På turen

Det er et krav at alle medbringer SMB med spole/linehjul og har erfaring med at bruge dem. 

På Inga turene kan der købes drikkevarer på båden. 

Husk at få aftalt hvem der laver indlæg til Parolen – andre vil jo gerne vide hvordan jeres tur er gået og hvad I har oplevet.

Skipperen/dykkerlederen sikrer at der bliver aftalt dykkerhold og der er styr på hvem der binder på, hvem der binder af, er standby dykker osv.

Det er også skipperen/dykkerlederen der sikrer at der bliver givet en grundig briefing omkring sikkerhed og dykning ombord på båden. Er du i tvivl så spørg endelig.

Husk at overholde den aftalte dykkertid, da der ikke går mange minutter over denne aftalte tid, før der bliver ringet efter helikopter eller lignede

Husk at udfylde pårørendelisten på båden så der er styr på hvem der skal kontaktes, skulle der ske noget kedeligt på turen.

 

Betaling

Betalingen for alle ture vil blive opkrævet på din klubkonto.

Husk fra sidste kontoudtog om der er penge nok på din klubkonto og ellers indbetal beløbet. Du overfører til Helgoland’s bankkonto (du finder nr. på faktura og kontoudtog). HUSK at skrive dit medlemsnummer i tekstfeltet, så kassereren kan se hvilken klubkonto pengene tilhører.

Er du i tvivl om noget, så hjælper kassereren dig gerne – kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Egne ture

Alle klubbens medlemmer kan selv altid lave ture og arrangementer.

Turudvalget vil gerne hjælpe med at få disse ture på Facebook og på Helgoland.dk.

Vil man bruge bådene skal de bookes hos klubbens formand – kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Bemærk at klubben har krav til dem der skal sejle klubbens både, men det hjælper turudvalget også gerne med.